Zalm en sardine olie Zalmolie Sardine olie Injectiekit
Zalm en sardine olie Zalmolie Sardine olie Injectiekit
Zalm & Sardine Olie Combideal
0 Review | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Gewicht   

0,200 KG

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

EAN

8720828114421

€ 20,97 *
€ 19,99 *
Prijs per combi deal
Aantal: 
Bestellen
 

Zalm & Sardine Olie Combideal

Deze combi deal bestaat uit 3 verschillende producten om jouw dood aas een extra boost te kunnen geven. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn zalmolie, sardine olie en een Prebaits injectiekit. Elk soort product wordt hieronder uitgebreid toegelicht zodat het duidelijk is waarvoor elk product uit deze combi deal gebruikt kan worden.

Zalm en Sardine Olie
Zalm en Sardine Olie zijn een zeer geschikte attractor voor het roofvissen met dood aas. Dit product is zowel geschikt om in de aasvissen injecteren met een Injectienaald als over de aasvis heen te spuiten. Ook is het een optie om de aasvissen een tijdje voor de geplande sessie in de olie te soaken. De sterke lucht afkomstig uit de olie zal zich langzaam door de verschillende waterlagen verspreiden. De roofvissen zullen de vislucht van ver af al ruiken.

Doodaas Injectiekit
Deze injectienaalden zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben dus een lange gebruikersduur. De Prebaits injectiekit bestaat uit twee spuiten met twee naalden. Met deze injectienaald kan Zalm- en Sardine Olie, één van  Baitsprays of lucht geinjecteerd worden in de aasvis. De injectienaalden zijn eenvoudig schoon te maken na gebruik.

Specificaties

-Product: zalm olie, sardine olie & injectiekit
-Inhoud: 250ML zalm olie, 250ML sardine olie, 2x 20ML injectiekit
-Verpakking: stevige hersluitbare flessen met doseer dop

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten