Leveringsvoorwaarden

Levertijd

Na uw aankoop wilt u uw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis. Ook wanneer u ’s avonds besteld. Alleen u wil dat uw product ook in een zo goed mogelijke conditie geleverd wordt. Daarom worden onze producten goed vacuüm verpakt en reeds gekoeld verstuurd. Bestel je op werkdagen voor 16:00? Dan heb je de bestelling morgen al in huis!

Verzenden

De bestelling wordt verstuurd via PostNL in EPS gekoelde boxen. Wanneer het pakket ons magazijn verlaat ontvangt je automatisch een track en trace code. Zo is het pakket gemakkelijk via internet te volgen. De verzendkosten bedragen €6,95. Wanneer de bestelling hoger is als €85,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Niet thuis

Wanneer je niet thuis bent wordt er een kennisgeving in de brievenbus gedaan.In totaal wordt het pakket drie keer aangeboden, wanneer u niet reageert op de kennisgeving. Op de kennisgeving staan een aantal mogelijkheden hoe nu verder te handelen.

Je hebt de mogelijkheid om het pakket te laten bezorgen op een ander adres, te laten bezorgen op een depot of de bezorgdatum te wijzigen. Dit kun je kosteloos via internet of via de telefoon doorgeven aan de vervoersmaatschappij. Wij raden sterk aan om in de gaten te houden wanneer het pakket bezorgd wordt. Dit in verband met de houdbaarheidsduur van onze producten.

Beoordelingen van onze klanten