Leveringsvoorwaarden

LET OP: DE LEVERTIJD KAN MOMENTEEL LANGER ZIJN DAN GEBRUIKELIJK DOOR HET CORONA VIRUS EN DE FEESTDAGEN. BEDANKT VOOR UW BEGRIP!

Op zoek naar dood aas voor het roofvissen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een webshop compleet gespecialiseerd op het roofvissen met dood aas. Zo hebben wij een gigantisch assortiment aan aasvissen maar ook andere producten speciaal voor het dood aas vissen. Doordat de productie van het roofvisaas bij ons in Groningen plaatsvindt, zijn al onze roofvis producten uit voorraad leverbaar. De keuze voor het afhalen van doodaas of het laten bezorgen is geheel aan jou. Wij bezorgen in heel Nederland, België en Duitsland en hebben een gigantisch snelle levertijd.

Dood Aas Online Bestellen bij Doodaasbestellen.nl

Laat je het dood aas het liefst thuis bezorgen in Nederland, België of Duitsland? Geen enkel probleem. Wij verzenden elke dag vanuit onze vestiging in Groningen. Wij streven er dan ook naar om bestellingen die op werkdagen voor 21:30 geplaatst zijn, de volgende dag (dus ook op zaterdag) bij jou thuis af te leveren. Bestellingen kunnen betaald worden via meerdere betalingsopties als iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact, Giropay en Afterpay. Ontdek het gemak van online doodaas kopen.

Dood Aas Afhalen bij Doodaasbestellen.nl

Betaal je liever geen verzendkosten of woont je simpelweg vlakbij onze vestiging in Groningen? Dan kun je ervoor kiezen om producten af te halen bij ons in Groningen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 (Van der Hoopstraat 10, langs de ring). Uiteraard wordt ook extra advies gegeven over het gebruik van bepaalde producten door onze experts op het gebied van roofvissen. Wij raden aan om de bestelling van het doodaas en eventueel andere roofvis gerelateerde producten al online te plaatsen op de webshop. Hierdoor voorkom je een lange wachttijd en staat de bestelling klaar om afgehaald te worden.

Vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Beoordelingen van onze klanten