Swinger MK2 Fox Rage Predator
Swinger MK2 Fox Rage Predator
0 Review | Review toevoegen
Zie de volledige beschrijving voor meer informatie.

Gewicht   

0,200 KG

Verzendkosten

ā‚¬Ā 6,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

EAN

5055350273562

ā‚¬Ā 25,99 *
ā‚¬Ā 23,99 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Swinger MK2 Fox Rage Predator

De MK2 Swinger van Fox Rage Predator is perfect voor het statisch roofvissen met doodaas in de pieper. De clip van deze indicator laat de hoofdlijn los bij een aanbeet, waardoor de vis zonder enige weerstand lijn kan nemen. Bij deze montage dient de beugel van de molen open te staan zoals in onderstaande video. Dit product kan op losse banksticks gebruikt worden. Ook kan de Pike Swinger door middel van een Adapter Stem op een rodpod of buzzerbar bevestigd worden. 

Pike Swinger Kopen

Het vissen statisch vissen is met de pike swinger in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Deze passieve manier van roofvissen met een loodmontage in de pieper is erg effectief voor het vangen van snoek en snoekbaars. Door middel van een vrijloop systeem zal de snoek geen weerstand voelen. Tijdens een aanbeet zal de lijn uit de Pike Swinger worden getrokken en kan de lijn zonder enige weerstand van de spoel lopen. De aasvis wordt bij deze montage op de bodem aangeboden! Wil jij een Pike Swinger kopen? Dan zit je bij ons zeker goed.

Specificaties

-Aantal per verpakking: 1

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina

Statisch Dood Aas Vissen Fox Rage


Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten