Additieven combideal Zalmolie Sardine olie Injectiekit Haring baitspray Makreel baitspray Inktvis baitspray Tonijn baitspray Zalm baitspray Handcleaner
Additieven combideal Zalmolie Sardine olie Injectiekit Haring baitspray Makreel baitspray Inktvis baitspray Tonijn baitspray Zalm baitspray Handcleaner
Olie, Baitspray & Injectiekit Combideal
0 Review | Review toevoegen
Zie de omschrijving voor meer informatie.

Gewicht   

0,200 KG

Verzendkosten

ā‚¬Ā 6,95

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 21:30 besteld? Morgen in huis!

EAN

8720828114438

ā‚¬Ā 62,91 *
ā‚¬Ā 54,99 *
Prijs per combi deal
Aantal: 
Bestellen
 

Olie, Baitspray & Injectiekit Combideal

Deze combi deal bestaat uit 9 verschillende producten om jouw dood aas een extra boost te kunnen geven. De soorten waaruit deze combi deal bestaat zijn zalmolie, sardine olie, injectiekit, inktvis baitspray, tonijn baitspray, makreel baitspray, haring baitspray, zalm baitspray en een handcleaner. Elk soort product wordt hieronder uitgebreid toegelicht zodat het duidelijk is waarvoor elk product uit deze combi deal gebruikt kan worden.

Zalm en Sardine Olie
Zalm en Sardine Olie zijn een zeer geschikte attractor voor het roofvissen met dood aas. Dit product is zowel geschikt om in de aasvissen injecteren met een Injectienaald als over de aasvis heen te spuiten. Ook is het een optie om de aasvissen een tijdje voor de geplande sessie in de olie te soaken. De sterke lucht afkomstig uit de olie zal zich langzaam door de verschillende waterlagen verspreiden. De roofvissen zullen de vislucht van ver af al ruiken.

Doodaas Injectiekit
Deze injectienaalden zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben dus een lange gebruikersduur. De injectiekit bestaat uit twee spuiten met twee naalden. Met deze injectienaald kan Zalm- en Sardine Olie, één van  Baitsprays of lucht geinjecteerd worden in de aasvis. De injectienaalden zijn eenvoudig schoon te maken na gebruik.

Baitsprays
De verschillende baitsprays in dit pakket zijn speciaal ontwikkelt om aasvissen een gigantische boost te geven. De aasvis kan eenvoudig met de sprayfles ingespoten worden. Op het moment dat deze spray in aanraking met water komt, volgt er een gigantische boost van flavour. De sterke geur zal zich onmiddelijk door de verschillende waterlagen verspreiden. De roofvis zal deze vislucht van ver af ruiken.

Handcleaner
Tijdens het vissen worden je handen altijd vies, zowel bij het bevestigen van een aasvis als bij het onthaken van een vangst. Deze Hand Cleaner doodt bacteriën en verminderd visgeur aan de handen. Door middel van de verstuiver kan de desinfectant eenvoudig over de handen verspreid worden. Wrijf de handen na het sprayen over elkaar tot de desinfectant opgelost is. Hierdoor heb je altijd schone en frisse handen tijdens het vissen.

Specificaties

-Product: zalm olie, sardine olie, injectiekit, inktvis baitspray, tonijn baitspray, makreel baitspray, haring baitspray, zalm baitspray en een handcleaner
-Inhoud: 250ML zalm olie, 250ML sardine olie, 2x 20ML injectiekit, 50ML inktvis baitspray, 50ML tonijn baitspray, 50ML makreel baitspray, 50ML haring baitspray, 50ML zalm baitspray en 50ML handcleaner
-Verpakking: stevige hersluitbare flessen met doseer dop

Algemene informatie

Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met onze producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten