Doodaas kopen in Groningen

Verschillende soorten doodaas en additieven verkrijgbaar langs de ring in Groningen.

U zoekt goedkoop doodaas? Dat altijd 100% vers vanuit voorraad leverbaar is? Het A-merk doodaasbestellen.nl gespecialiseerd in doodaas heeft gigantisch veel soorten aas voor het roofvissen. Hierdoor is er voor een geliefd roofvisser voor ieder wat wils.

U kunt uw bestelling voor het afhalen al plaatsen via de webshop. Hiermee voorkomt u wachttijd en staat uw bestelling klaar bij aankomst!

Doordat de productie van het roofvisaas bij ons in Groningen plaatsvindt, zijn al onze roofvis producten uit voorraad leverbaar. De keuze voor het afhalen van doodaas of het laten bezorgen is geheel aan u. Tevens bezorgen wij in heel Nederland, België en Duitsland.

Afhalen van kwaliteit doodaas bij doodaasbestellen.nl

Betaald u liever geen verzendkosten of woont u simpelweg vlakbij onze vestiging in Groningen? Dan kunt u ervoor kiezen om producten af te halen bij ons in Groningen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 (Van der Hoopstraat 10, langs de ring). Uiteraard wordt ook extra advies gegeven over het gebruik van bepaalde producten door onze experts op het gebied van roofvissen. Wij raden aan om de bestelling van het doodaas en eventueel andere roofvis gerelateerde producten al online te plaatsen op de webshop. Hierdoor voorkomt u lange wachttijd en staat de bestelling klaar om afgehaald te worden.

Doodaas laten bezorgen - vandaag besteld = morgen in huis bij doodaasbestellen.nl

Laat u het dood aas het liefst thuis bezorgen in Nederland of België? Geen enkel probleem. Wij verzenden elke dag vanuit onze vestiging in Groningen. Wij streven er dan ook naar om bestellingen die op werkdagen voor 18:30 geplaatst zijn, de volgende dag bij u thuis af te leveren. Bestellingen kunnen betaald worden via meerdere betalingsopties als iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact, Giropay en Afterpay. Ontdek het gemak van online doodaas kopen.

Vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Beoordelingen van onze klanten