Kolblei / Brasem Groot - Vacuüm verpakt
0 Reviews | Review toevoegen

Zie de omschrijving voor meer informatie.

EAN

 

€ 6,99
Prijs per verpakking van 450-650 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Kolblei / Brasem Groot - Vacuüm verpakt

Kolblei en Brasem zijn het natuurlijkste voedsel voor alle roofvissen in onze binnenwateren. Hierdoor is dit ook één van de bekendste en meest gebruikte aasvis onder roofvissers. Deze grote zoetwatervissen zijn geschikt voor het vissen op snoek en snoekbaars. Kolblei / Brasem groot worden veel ingezet voor het vissen met de dobber of statisch met de pieper. Dit product is netjes los van elkaar vacuüm verpakt. Hierdoor kunnen er eenvoudig een aantal aasvissen uit de verpakking gehaald worden om mee te nemen naar de waterkant. Deze aasvis boosten of injecteren met een baitspray of olie? Klik dan hier.

Specificaties

-Lengte: ca. 23-30CM
-Aantal: ca. 2-3 stuks
-Gewicht: 450-550GR

Algemene informatie

Dit product wordt door PostNL geleverd in een gekoelde EPS-box. Doordat de aasvissen diepgevroren verzonden worden, leveren wij dit product altijd 100% vers af. Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Het is mogelijk dit product op afspraak af te halen op onze vestiging in Groningen. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten. Zijn er vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactpagina.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Beoordelingen van onze klanten